+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

UNIX multifunkcionalni nož za trimer

250,00 kn

UNIX  nož za trimer, univerzalan je nož za malčiranje kupine, grmlja, za rezanje trave i grmova te tanjih grana do 1 cm debljine. Za bolju učinkovitost preporučamo korištenje trimera, zapremine motora 35 cc i više.

UNIX nož za trimer, univerzalni je i omiljen nož kojeg možete koristiti za malčiranje drače, grmlja i granja ili kao nož  za rezanje grmova.

Gdje koristiti UNIX nož za trimer?

Najveća predsnot ovog noža je njegova multifunkcionalnost: kada želite malčirati grmlje, koristite ga koseći vertikalno (odozgo prema dolje). Kada pak želite rezati travu, grmlje i šibe do maksimalno 1 cm debljine, tada ga koristite horizontalno (lijevo-desno), kao bilo koji drugi nož za trimer.

S obzirom da je nazubljen, možete ga koristiti i na područjima gdje se možete susresti s kamenjem.

Uz malčer TRED MX, ovo je najveći malčer iz naše ponude.

Osim osobne upotrebe, ovaj nož omiljen je i za profesionalne potrebe uređenja okoliša.

Bitno je napomenuti da učinkovitost rada ovim nožem ovisi o jačini motora trimera, načinu malčiranja/rezanju te površini koju režete.

Ako ipak tražite nož zamo za malčiranje, tada vam možemo ponuditi sljedeća dva modela: za jače motore MACH OR te malčer MACH DF za slabije motore.

Dimenzije

Promjer rupe

Ø25,4 mm (standardni)

Promjer noža

Ø300 mm x 2,6 mm

Težina

719 g

Video

Specifikacije

Prednost ovog noža je njegova multifunkcionalnost.
S osam zakrivljenih i nazubljenih krakova možete malčirati zarasle površine. Ovaj nož velikog je promjera Ø 300 mm, te vam tako omogućava da zahvatite najveću površinu te brzo i efikasno uredite željeni okoliš.

Debljiine 2,6 mm te težine 719 grama, ovaj čelični nož nije težak te će vam dozvoliti da njime uređujete okoliš i više sati.

Vrti se u lijevo na RPM 10 000.

 

Da li paše na moj trimer?

Da, nož UNIX paše na sve trimere koji imaju standardni promjer rupe na kutnom prijenosu Ø25,4 mm.

Ne brinite ako ne znate koliki je promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera. Za vas smo pripremili upute kako taj promjer pravilno izmjeriti.

Tu spadaju motorni trimeri svih brendova koji se mogu pronaći na našem tržištu: Stihl, Kawasaki, Husqvarna, Honda, ECHO, EFCO, Midori i drugi.

Nije dostupan s rupom Ø20 mm. Tada vam je potreban prsten od Ø20-25,4 mm.

Za rezanje s ovim nožem, preporučamo trimer s zapreminom motora trimera 35 cc i više.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

Besplatna dostava iznad 480 kn.
blank

Mob.: +385 99 833 88 99

E-mail: info@gp-cut.com

Pravne informacije

Uvjeti poslovanja

blank

Postanite naš partner

Kontaktirajte nas i postanite naš poslovni partner.