+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

UNIX malčer za trimer

35,90 

UNIX malčer za trimer, univerzalan je nož za malčiranje kupine, grmlja, dračeza rezanje trave i grmova te granja do maksimalne debljine 1 cm debljine. Za bolju učinkovitost preporučamo korištenje trimera 2 KS i više.

Gdje koristiti UNIX malčer za trimer?

Najveća prednost UNIX malčera za trimer je njegova multifunkcionalnost: kada želite malčirati grmlje, koristite ga koseći vertikalno (odozgo prema dolje), kada pak želite rezati travu, grmlje i šibe do maksimalno 1 cm debljine, tada ga koristite horizontalno (lijevo-desno), kao bilo koji drugi nož za trimer. S obzirom da je nazubljen, možete ga koristiti i na područjima gdje se možete susresti s kamenjem. Osim osobne upotrebe, ovaj nož omiljen je i za profesionalne potrebe uređenja okoliša.
Bitno je napomenuti da učinkovitost rada ovim nožem ovisi o jačini motora trimera, preporučamo minimalno 2 KS. Pogledajte ponudu svih malčera za trimere OVDJE.

Specifikacije

Unix malčer za trimer velikog je promjera Ø 300 mm, te vam tako omogućava da zahvatite najveću površinu te brzo i efikasno uredite željeni okoliš. Debljiine je 2,6 mm te težine 780 grama. Vrti se u lijevo na RPM 10 000. Za efikasno malčiranje preporuča se trimer jakosti 2 KS i više.

Da li paše na moj trimer?

Da, nož UNIX malčer za trimer paše na sve trimere koji imaju standardni promjer rupe na kutnom prijenosu Ø25,4 mm. Ne brinite ako ne znate koliki je promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera, u ponudi imamo redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će ovaj malčer pasati na vaš model. Ukoliko imate priliku izmjeriti promjer rupe na kutnom prijenosu, za vas smo pripremili upute kako taj promjer pravilno izmjeriti. Ovaj nož može se montirati na trimere svih brendova koji se mogu pronaći na našem tržištu: Stihl, Kawasaki, Husqvarna, Honda, ECHO, EFCO, Alpina, Midori i drugi.  Za rezanje s ovim nožem, preporučamo trimer s zapreminom motora trimera 35 cc i više.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.