+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

TRITOR multifunkcionalni nož za trimer

26,90  (203,00 kn)

TRITOR multifunkcionalni nož za trimer, pravi je odabir za malčiranje podrasta. Sa svojih šest zakrivljenih noževa, idealan je za područja kombiniranog raslinja (grmlje, granje, suho grmlje, trava, trnje i sl.). Pogodan je za korištenje i na padinama te terenima na kojima se možete susresti s kamenjem. Zbog nazubljenih krakova neće se lako oštetiti. Svejedno budite na oprezu prilikom rada na takvom terenu.

Kako pravilno koristiti i montirati TRITOR nož za trimer

TRITOR multifunkcionalni nož za trimer, ima dva lica (REVERSE - Double Face), što znači da kada se istroši na jednoj strani, slobodno ga okrenite na drugu i nastavite s poslom. Maksimalna preporučena zapremina motora za korištenje ovog noža je 35 cc. Zbog zubi ga je teže brusiti, stoga vam to ne preporučamo. Promjera je Ø 260 mm te debljine 2,6 mm.
Koristi se u osobne, ali i profesionalne svrhe. Učinkovitost tritor noža ovisi o jačini trimera, vašoj tehnici rezanja te zelenilu kojeg režete.

Nož većeg promjera, višenamjenski je nož UNIX. Za taj nož morate imate jači trimer, više od 35 cc.

Ponudu ostalih noževa iz GP CUT ponude potražite na ovdje.

Da li paše na moj trimer?

Tritor multifunkcionalni nož za trimer ima standardnu rupu na kutnom prijenosu promjera Ø 25,4 mm. Taj standarni promjer ima većina kosilica: Stihl, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, EFCO, ECHO, Alpina, Midori itd. Ako ipak vaš trimer ima promjer Ø20 mm, tada je potrebno nabaviti redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će TRITOR multifunkcionalni nož trimer pasati na vaš model. Kako znati koliki je promjer nastavka na kutnom prijenosu te kako ga izmjeriti pogledajte u uputama. Za ovaj nož preporučamo korištenje trimera do zapremine motora 35 cc. Ne preporučamo jači trimer. Izbjegavati nagle pokrete. Nije primjenjiv na električne trimere te trimere koji imaju ukrivljenu palicu.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

 

Besplatna dostava iznad 65€.

Postanite naš partner

Kontaktirajte nas i postanite naš poslovni partner.
Fiksni tečaj konverzije 1,00 €= 7,53450 HRK