+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

TRED trokraki nož za trimer

17,90 

TRED trokraki nož za trimer za travu, korov i šibe, promjera je Ø300 mm. Tri nazubljena kraka ovog univerzalnog noža daju vam mogućnost da osim trave uredite niže i srednje grmove. Može se koristiti s obje strane što znači da kada se istroši na jednoj strani, okrenite ga na drugu i nastavite s košnjom.

Ne preporuča se korištenje ovog noža na mjestima gdje možete zakačiti deblje grane da ne bi došlo do zakočenja noža.

Karakteristike

TRED trokraki nož za trimer za grmlje i travu promjera je Ø 300 mm zbog čega možete vrlo lako obraditi veliku površinu. Nož možete koristiti na obje strane (REVERSE - Double Face). Debljina noža je 2,6 mm. Zbog zubi ovaj trokraki nož za trimer teže će se istrošiti i puno duže će trajati te ga možete koristiti na mjestima gdje se možete susresti s kamenjem. Vrti se u lijevo na RPM 10 000. Montaža noža je brza i jednostavna, alatom koji ste dobili uz trimer kada ste ga kupili. Namijenjen je osobnoj i profesionalnoj upotrebi.

Da li TRED trokraki nož paše na moj trimer?

TRED trokraki nož za trimer univerzalan je nož za sve motorne trimere. Tu spada većina brendova motornih trimera: Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, Midori itd. Rupa noža za montažu na kutnom prijenosu je Ø25,4 mm. To je standardna rupa. Ukoliko imate trimer s rupom Ø20 mm, tada vam je potreban redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm koji možete nabaviti u našoj internet trgovini. Izmjerite promjer nastavka na svom trimeru slijedeći upute. Minimalna preporučena zapremina motora trimera za rezanje ovim nožem je 35 cc. Ne preporuča se koristiti ovaj nož na električnim trimerima i trimerima s ukrivljenom palicom.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

Za košenje visoke trave koristite nož RAZOR.

Ostale noževe za travu potražite ovdje.