+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

TRED MX malčer za trimer

22,90 

TRED MX malčer za trimer sa svoja tri kraka omogućit će vam jednostavno uklanjanje zaraslih površina. U ponudi je nazubljeni i nenazubljeni malčer. Najbolje se pokazao pri malčiranju kupine/trnja. Osim toga njime možete malčirati i tanje granje do maksimalno 1 cm debljine.

Pogledajte video. Može se montirati na sve motorne trimere.

Izaberite između nazubljenoj TRED MX i nenazubljenog AFX. Oba malčera su namijenjena malčiranju grmova, granja i trnja te su jednakih dimenzija. Učinkovitost rezanja ovisi o jačini motora, površini koju režete te vašoj tehnici rezanja.

Gdje koristiti TRED MX malčer za trimer?

Nazubljeni TRED MX malčer za trimer daje vam mogućnost korištenja ovog noža i na površinama gdje se možete susresti s kamenjem i kršom dok se nenazubljeni TRED AFX ne preporuča korištenju na kamenitim površinama. Ako imate površinu gdje se nalazi deblje granje, npr. 2 cm i deblje tada ne preporučamo korištenje ovog malčera kako ne bi zablokirao jer ima tri kraka, nego preporučamo korištenje malčera s šest krakova ili više. Npr. nenazubljeni malčer MACH-OR ili nazubljeni MACH-DF. Budite oprezni i koristite odgovarajuću zaštitnu opremu.

Bilo da trebate ovaj nož za osobne ili profesionalne potrebe, brzo i jednostavno ćete malčirati željenu površinu. Ako niste sigurni koji nož odabrati, slobodno nam pošaljite slike površine koju želite urediti i rado ćemo vas savjetovati.

Specifikacije

TRED MX malčer za trimer promjera je Ø300 mm te debljine 3,0 mm. Izrađen je iz kvalitetnog čelika i teži 580 grama. Brušenje preporučamo samo za nenazubljeni TRED AFX malčer. TRED MX i AFX malčeri za trimer jednostavno se montiraju, alatom koji ste dobili pri kupnji vašeg trimera. Vrti se u lijevu stranu na RPM 10 000.

Da li malčer TRED MX paše na moj trimer?

Može se montirati na motorne trimere svih brendova koji imaju promjer nastavka na kutnom prijenosu Ø 25,4 mm: Stihl, Kawasaki, Husqvarna, Honda, EFCO, Midori i drugi. Kako znati koliki je promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera, tj. kako se izmjeri pročitajte ovdje. Preporučena zapremina motora trimera za korištenje ovog malčera je 35 cc i više. Ako imate profesionalni trimer s rupom Ø20 mm, tada je potebno nabaviti redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će ovaj TRED MX malčer za trimer pasati na vaš model.
Nije primjenjiv na električne trimere i trimere s ukrivljenom palicom.

U ponudi imamo i malčere s osam krakova: za jače trimere malčer MACH OR, za slabije trimere malčer MACH DF.

PONUDU SVIH GPCUT NOŽEVA POGLEDAJTE OVDJE.

Sigurnost

Uvijek koristite zaštitnu opremu kao što su vizir za lice, štitnici ili hlače za noge i držite udaljenost 15 metara od drugih osoba. Prije upotrebe, provjerite da li je alat ispravno pričvršćen na kućište i po potrebi ga zamijenite.