+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

TPX plastična glava za trimer

17,90 21,90 

TPX plastična glava za trimer novost je na tržištu i vrijedna pažnje. Jednostavna je za upotrebu jer ima dvije niti koje provučete kroz otvore sa bočne strane, tako da kada ju presavijete dobijete ukupno četiri niti. To je duplo više nego kada koristite standardnu glavu na namotavanje. Zamijena niti je brza i jednostavna.

Ova univerzalna TPX plastična glava za trimer izrađena je iz staklenih vlakana i teži svega 178 grama. Idealna preporučena debljina niti za TPX plastičnu glavu za trimer za najbolji efekt košnje je 3,0 mm.
Minimalna jakost motornog trimera je 1KS.
Promjer glave je Ø100 mm.

TPX plastična glava za trimer je ekološka jer se nit ne lomi i ne ostaje na travnjaku, već ju kada ju zamijenite drugom spremite u džep.

AKCIJA** univerzalna glava + 20 kom flaksa odrezanog na duljinu 36 cm, debljine 3,0 mm. Posebno možete kupiti i dodatnih 20 kom flaksa.

Kako montirati i zamijeniti nit?

Nit provučete kroz otvore u suprotnom smjeru od vrtnje glave.  Pogledajte slike. Nit koju dobijete je odrezana na dužinu od 36 cm. Ako vidite da motor vašeg trimera pri toj duljini niti pati, tada ju skratite. U kompletu s TPX plastičnom glavom za triemr i prstenom dobijete i dvije niti koje su već montirane na glavu. Prije upotrebe dobro pogledajte i zapamtite kako je nit montirana na glavu. Ako ipak zaboravite niže pogledajte detalje.

*BITNO* - KADA NIT MONTIRATE NA GLAVU, U OBLIKU SLOVA "U", MORAJU KRAJEVI OBAVEZNO BITI JEDNAKE DULJINE! Ako je jedna nit kraća, a druga duža, nit će izlijetati van.

Kako maknuti nit kada je istrošena?

Nit koja je savijena u obliku slova "U" uhvatite za oba kraja i gurnite ju u suprotnom smjeru od smjera montaže.

 

 

Da li TPX plastična glava za trimer paše na moj model trimera?

Rupa tj. unutarnji promjer ove glave je Ø25,4 mm, to je ujedno i standarni promjer za montažu noževa i glava, kojerg ima većina trimera na našem tržištu.
Stoga paše na trimere različitih brendova kao što su: Stihl, EFCO, Kawasaki, Honda, Husquarna, ECHo, Midori i drugi. Ako je promjer ipak na vašem trimeru za montažu glave Ø20 mm tada u našoj ponudi potražite redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm.  Upute kako izmjeriti koliki je promjer rupe na kutnom prijenosu vašeg trimera pročitajte ovdje.

Za korištenje ove glave potreban je trimer minimalne snage 1 KS.
Tpx plastična glava za trimer preporuča se za košnju motornim trimerima.

Sigurnost

Uvijek koristite zaštitnu opremu i držite sigurnosnu udaljenost najmanje 15 metara od osoba.

U ponudi imamo već pripremljen i odrezan flaks za TPX GLAVE na tu duljinu. U paketu je 16 komada.

Ovdje možete pogledati ponudu većih količina GP-CUT flaksa.

Ukoliko imate jači trimer od 3KS, tada vam preporučamo TPX univerzalnu aluminijsku glavu za trimer.

Zaštitni vizir za lice

Univerzalni štitnik za trimer