+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com
Akcija!

ROMMA dvokraki nož za trimer

Original price was: 14,90 €.Current price is: 9,68 €.

Romma nož za travu za trimer, omiljen je klasičan je nož za trimer, s kojim ćete brzo i jednostavno pokositi suhu i svježu travu. Dužine je 300 mm, širine 92 mm. Možete ga koristiti u osobne i profesionalne svrhe. Kada se nož istrošiti jednostavno ga pobrusite. Dvostrani je što znači da kada više nije za upotrebu za jednoj strani, jednostavno ga možete okrenuti na drugu stranu i nastaviti s košnjom.

Visoko kvalitetan čelik iz kojeg je izrađen Romma nož za travu osigurat će vam dugotrajnu upotrebu. Ne preporuča se košnja romma nožem za trimer na područjima gdje ima kamenja te rezanje grmova i debljih šiba.

Karakteristike

Izrađen je iz visoko kvalitetnog čelika, dužine je 300 mm, te širine 92 mm. Promjer rupe je Ø25,4 mm.  Vrti se u lijevo na RPM 10 000. Jednostavno se montira na glavu trimera, s alatom koji ste dobili pri kupnji. Već sa slabijim trimerom, ovaj nož besprijekorno će pokositi travu.

Da li paše na moj trimer?

ROMMA nož za travu može se montirati na sve trimere koji imaju promjer nastavka na kutnom prijenosu Ø25,4 mm, ali i na one koji imaju promjer Ø20mm jer u ponudi imamo i redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm. Kako znati koliki je promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera pročitajte ovdje.

Montaža na trimere različitih brendova: Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, Midori itd. Nije bitno koji je model trimera, jedini uvjet je da je trimer motorni, a ne električni.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

Ostale noževe za travu iz naše ponude potražite ovdje.