+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

Redukcijski prsten za trimer Ø25,4mm – 20mm

3,10 

Redukcijski prsten za trimer Ø25,4 - Ø20mm obavezan je nastavak kada montirate nož na vaš trimer, a niste sigurni koliki je promjer rupe na kutnom prijenosu. Stoga bez brige da li će GP-CUT nož pasati na vaš trimer, kupnjom ovog prstena riješili ste problem. Materijal prstena je pocinčani čelik.

Unutarnji promjer: Ø20 mm
Vanjski promjer: Ø25,4 mm
Debljina prstena: 2,5 mm

Trimeri brendova Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, Alpina, Midori i dr. na našem tržištu imaju promjer na kutnom prijenosu za montažu noža Ø25,4 mm ili Ø20 mm. Ako ne znate napamet koliki je promjer ili nemate priliku izmjeriti, najbolje rješenje je kupnja ovog prstena koji vam omogućava sigurnu montažu GP-CUT noža na vaš trimer bez obzira na brend.

Pročitajte upute kako izmjeriti promjer rupe na kutnom prijenosu vašeg trimera. Ako ste sigurni da je promjer za montažu noža Ø20mm, tada je korištenje ovog redukcijskog prstena obavezno.

Svi GP-CUT noževi imaju promjer rupe Ø25,4 mm. Kupnjom ovog pocinčanog čeličnog redukcijskog prstena s Ø25,4mm na Ø20 mm riješili ste problem nedoumice koliki je promjer na kutnom prijenosu za montažu noža na vašem trimeru.

Malčer za trimer MACH-OR jedini je nož iz GP-CUT ponude koji dolazi u dvije opcije: Ø25,4 mm ili Ø20 mm (nije DOUBLE-FACE, tj. ne može se koristiti na obje strane).