RAZOR nož za visoku travu

220,00 kn

RAZOR nož za visoku travu odličan je izbor za košnju  visoke trave, niskog grmlja i šiba do 1 cm. Koristiti ga možete s obje strane te brusiti.

8 na zalihi

RAZOR nož za visoku travu najčešći je odabir za košnju trave iz GP CUT ponude.

Zašto izabrati Razor nož?

Razor nož posebno je dizajniran za košnju visoke trave jer ju ne čupa nego ju savršeno ravno odreže. Upravo zbog toga tako pokošenu travu najčešće koriste kao hranu za zečeve.

U usporedbi s niti, kada kosite ovim nožem doslovno možete kositi brzinom hoda. Ako se na putu nađe korov i šibe do 1 cm, ovako nož i to će odrezati. Pogledajte video niže.

 

Karakteristike noža

Ovaj trokraki nož izrađen je od kvalitetnog čelika, promjera Ø 320 mm i debljine 3.0 mm. S ovako velikim promjerom noža, košnja trave zauvijek će postati drugačije iskustvo.

Nož je dvostrani, što znači da ga možete okrenuti na drugu stranu i nastaviti korisiti. Isto tako sva tri kraka noža mogu se brusiti kada se istroše.

Vrti se na RPM 10 000 u lijevu stranu.

 

Kojim motornim trimerima je namijenjen?

Razor nož za visoku travu može se montirati na sve motorne trimere sa standardnim promjerom nastavka na kutnom prijenosu Ø 25,4 mm. Tu najčešće spadaju svi trimeri na našem tržištu: Stihl, Kawasaki, Honda, EFCO, ECHO i drugi.

Možete ga koristiti za osebne potrebe, ali profesionalnu upotrebu. Ako vaš trimer ima promjer Ø 20.0 mm na kutnom prijenosu, tada vam je potreban adapter (prsten).

Minimalna potrebna snaga trimera je 1 kW.

 

Uvijek držite potrebnu sigurnosnu udaljenost od 15 metara od drugih osoba. Koristite zaštitnu opremu kao što su vizir za lice, štitnike ili hlače za košnju.

Ako tražite nož koji će pokositi travu kao nekad ručnom kosom potražite nož FALCER ovdje.

Dodatne informacije

Unutarnji promjer

promjer nastavka na kutnom prijenosu 25,4 mm (standardni)

Odgovarajući za:

– sve motorne trimere koji imaju ravnu palicu i ne ukrivljenu
– Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husquarna, Fuxtec, Mitsubishi itd. Bitno je da je promjer nastavka na kutnom prijenosu 25,4 mm
– nije primjenjiv na električne trimere

Dimenzija

Ø 320 mm

Težina

550 g

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

}