+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

RAZOR nož za visoku travu

27,80 

RAZOR nož za visoku travu odličan je izbor za košnju visoke trave, niskog grmlja i šiba do 1 cm. Bilo da je suha ili svježa trava, ovaj nož savršeno će ju odrezati i neće ju "bacati".

Zašto izabrati Razor nož?

U usporedbi s niti, kada kosite ovim nožem doslovno možete kositi travu brzinom hoda. Nož je većeg promjera stoga vam je potreban jači trimer, više od 35 cc. Razor nož posebno je dizajniran za košnju visoke trave jer ju ne čupa nego ju savršeno ravno odreže. Često tako fino odrezana trava bude hrana za zečeve. Razor nož za visoku travu, trokraki je nož izrađen iz kvalitetnog čelika, promjera Ø 320 mm i debljine 3.0 mm. S ovako velikim promjerom noža, košnja trave zauvijek će postati drugačije iskustvo.  Nož je dvostrani, što znači da ga možete okrenuti na drugu stranu i nastaviti kositi kada se istroši. Isto tako sva tri kraka noža mogu se brusiti.
Vrti se na RPM 10 000 u lijevu stranu.

Da li paše na moj trimer?

Možete ga koristiti za osebne potrebe, ali i profesionalnu upotrebu. Razor nož za visoku travu može se montirati na sve motorne trimere sa standardnim promjerom nastavka na kutnom prijenosu Ø25,4 mm. Ako vaš trimer ima promjer Ø20mm na kutnom prijenosu, tada vam je potreban redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm koji možete nabaviti u našoj internet trgovini. Ako ne znate koliki je promjer nastavka na vašem trimeru tada sljedite upute.  Tu najčešće spadaju svi trimeri na našem tržištu: Stihl, Kawasaki, Husqvarna, Honda, EFCO, ECHO, Midori i drugi. Zapremina motora trimera za korištenje ovog noža je min 35 cc, ali je poželjna i veća.

Sigurnost

Uvijek držite potrebnu sigurnosnu udaljenost od 15 metara od drugih osoba. Koristite zaštitnu opremu kao što su vizir za lice, štitnike ili hlače za košnju.
Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Po potrebi ga zamijenite.

Ostale noževe za travu iz naše ponude potražite ovdje.