+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

Malčer MACH DF za trimer

238,00 kn

Malčer MACH DF za trimer namijenjen je malčiranju drače, trnja, suhog šiblja, granja do 2 cm debljine, grmova i drugih obraslih dijelova koje želite usitniti. Sa svojim osam nazubljenih krakova, brže i bolje će samljeti sve što njime budete malčirali.  Za korištenje ovog noža dovoljno je imati trimer zapremine motora 35 cc ili nešto manje. Nije uvjet da zapremina bude veća od 35 cc, zbog toga što je ovaj malčer nešto lakši od npr. MACH-OR malčera.

Pogledajte slike prije i poslije korištenja malčera MACH-DF.

 

 

 

 

Malčer MACH-DF za trimer preporuča se koristiti na kamenitim terenima, ali svejedno budite oprezni i obavezno koristite odgovarajuću zaštitnu opremu. Ovaj malčer za trimer možete koristiti s obje strane. To znači da, kada se zubi istroše na jednoj strani, jednostavno ga okrenete na drugu. Ne preporučamo brušenje zubi.
Izrađen je od kvalitetnog čelika i ima osam nazubljenih krakova.
Promjera je Ø 250 mm i težine 652 grama stoga ga možete montirati i na slabije trimere. Montira se jednostavno, kao i svi drugi noževi, s alatom koji ste dobili uz vaš motorni trimer.

Da li paše na moj trimer?

Paše na sve motorne trimere: Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, Midori itd., koji zadovoljavaju uvjet da je promjer nastavka na kutnom prijenosu Ø 25,4 mm. Ako vaš trimer nema taj promjer tada morate nabaviti prsten od Ø 20 do Ø 25,4 mm kako biste mogli pravilno montirati ovaj malčer.

Kako izmjeriti koliki je promjer nastavka pročitajte u uputama.

Može se koristiti za osobne potrebe ili za profesionalnu upotrebu. Ako imate profesionalnu kosilicu s rupom Ø20 mm na kutnom prijenosu, potrebno je kupiti adapter (prsten). Zapremina motora trimera od 35 cc je već dovoljna za korištenje ovog malčera.

Ne preporuča se koristiti na trimerima koji imaju ukrivljenu palicu. Nije namijenjen korištenju na električnim trimerima.

Ponudu svih GP CUT noževa pogledajte ovdje.

Sigurnost

Obavezno koristite zaštitnu opremu: vizir za lice, zaštitne hlače te držite sigurnostni razmak od 15 m do drugih osoba. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba. U slučaju potrebe zamijenite nož.