# $

Malčer MACH-DF za trimer

220,00 kn

Malčer MACH DF za trimer namijenjen je malčiranju drače, trnja, suhog šiblja do 1 cm debljine, grmova i drugih obraslih dijelova koje želite usitniti. Može se koristiti na obje strane. Pogledajte video.

Malčer MACH-DF za trimer pogodan je za malčiranje odnosno vertikalno rezanje.

Za korištenje ovog noža dovoljno je imati trimer zapremine motora 35 cc.

 

Pogledajte slike prije i poslije korištenja malčera MACH-DF.

blank
blank
blank
blank

Što mogu rezati ovim nožem?
Namijenjen je malčiranju (vertikalnom rezanju) grmlje, šiblja, tanjih grana do 1 cm debljine i drugih obraslih dijelova koje želite usitniti. Nije namijenjen rezanju trave kao ni rezanju horizontalno (lijevo-desno).

Nož je vrlo otporan na udarce pa je pogodan za upotrebu na površinama gdje ima kamenja i krutih predmeta, ali svejedno budite oprezni i obavezno koristite odgovarajuću zaštitnu opremu.

 

 

Karakteristike noža

Malčer MACH-DF za trimer možete koristiti s obje strane. To znači, kada se zubi istroše na jednoj strani, jednostavno ga okrenete na drugu. Ne preporučamo brušenje zubi.

Izrađen je od kvalitetnog čelika i ima osam nazubljenih krakova.

Promjera je Ø 250 mm i težine 652 grama stoga se može koristiti i za slabijim trimerima.

Montira se jednostavno, kao i svi drugi noževi, s alatom koji ste dobili uz vaš motorni trimer.

 

Kojim motornim trimerima je namijenjen?

Promjer nastavka (rupe) na kutnom prijenosu je Ø 25,4 mm (standarni). Paše na sve motorne trimere: Stihl, Kawasaki, Honda, Husquarna, ECHO i druge, koji zadovoljavaju taj uvjet.

Može se koristiti za osobne potrebe ili za profesionalnu upotrebu. Ako imate profesionalnu kosilicu s rupom Ø 20 mm na kutnom prijenosu, potrebno je kupiti adapter (prsten).

Zapremina motora trimera od 35 cc je već dovoljna za korištenje ovog malčera.

Ponudu svih GP CUT noževa pogledajte ovdje.

Obavezno koristite zaštitnu opremu: vizir za lice, zaštitne hlače te držite sigurnostni razmak od 15 m do drugih osoba. U slučaju potrebe zamijenite nož.

Dodatne informacije

Unutarnji promjer

promjer nastavka na kutnom prijenosu 25,4 mm (standardni)

Za koje trimere je odgovarajući

– sve motorne trimere koji imaju ravnu i ne ukrivljenu palicu
– Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husquarna, Fuxtec, Mitsubishi itd. Bitno je da je promjer nastavka na kutnom prijenosu 25,4 mm
– nije primjenjiv na električne trimere

Dimenzija

Ø 250 mm

Težina

652 g

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

}