Malčer MACH-DF za trimer

220,00 kn

Malčer MACH DF za trimer namijenjen je malčiranju šiblja, tanjih grana do 1 cm debljine, grmova i drugih obraslih dijelova koje želite usitniti. Može se koristiti na obje strane.

12 na zalihi

Malčer MACH-DF za trimer pogodan je za malčiranje odnosno vertikalno rezanje. Izrađen je od kvalitetnog čelika i ima osam nazubljenih krakova.

Što mogu kositi s ovim nožem?
Namijenjen je malčiranju (vertikalnom rezanju) šiblja, tanjih grana do 1cm debljine, grmova i drugih obraslih dijelova koje želite usitniti. Nije namijenjen rezanju trave kao ni rezanju horizontalno (lijevo-desno).

Nož je vrlo otporan na udarce pa je pogodan za upotrebu na površinama gdje ima kamenja i krutih predmeta, ali svejedno budite oprezni i obavezno koristite odgovarajuću zaštitnu opremu.

 

Karakteristike noža

Malčer MACH-DF za trimer možete koristiti s obje strane. To znači, kada se zubi istroše na jednoj strani, jednostavno ga okrenete na drugu. Nož se ne može brusiti.
S obzirom da je dvostrani može se vrtiti u lijevo ili u desno RPM 10 000.

Ovaj nož promjera je Ø 250 mm i težine 652 grama. Vrlo je bitno da prilikom malčiranja neće umoriti vaše ruke, pogotovo ako imate veću površinu za obraditi.

Montira se jednostavno, kao i svi drugi noževi, s alatom koji ste dobili uz vaš motorni trimer.

 

Kojim motornim trimerima je namijenjen?

Promjer nastavka (rupe) na kutnom prijenosu je Ø 25,4 mm (standarni). Paše na sve motorne trimere: Stihl, Kawasaki, Honda, Husquarna, ECHO i druge, koji zadovoljavaju taj uvjet.

Može se koristiti za osobne potrebe ili za profesionalnu upotrebu. Ako imate profesionalnu kosilicu s rupom Ø 20 mm na kutnom prijenosu, potrebno je kupiti adapter (prsten).

Minimalna potrebna snaga trimera je 1 kW.

Ponudu svih GP CUT noževa pogledajte ovdje.

Obavezno koristite zaštitnu opremu: vizir za lice, zaštitne hlače te držite sigurnostni razmak od 15 m do drugih osoba. U slučaju potrebe zamijenite nož.

Dodatne informacije

Unutarnji promjer

promjer nastavka na kutnom prijenosu 25,4 mm (standardni)

Za koje trimere je odgovarajući

– sve motorne trimere koji imaju ravnu i ne ukrivljenu palicu
– Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husquarna, Fuxtec, Mitsubishi itd. Bitno je da je promjer nastavka na kutnom prijenosu 25,4 mm
– nije primjenjiv na električne trimere

Dimenzija

Ø 250 mm

Težina

652 g

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.

}