+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

MACH OR malčer za trimer

35,90 

MACH OR malčer za trimer jedan je od najpopularnijih GPCUT malčera na tržištu. Idealan za malčiranje trnja, drače, grmlja i gusto obraslih šumskih područja. S osam dobro nabrušenih krakova besprijekorno će samljeti na tlo sve što želite. Ovaj nož je dvostrani (REVERSE Double Face), što znači da ga možete koristiti na obje strane. Kada se istroši jedna strana, jednostavno ga okrenete na drugu i nastavite s poslom. Posebno tretiran visoko kvalitetni čelik iz kojeg je nož izrađen pruža vam dugotrajno korištenje. MACH OR malčer za trimer namijenjen je osobnoj, ali i profesionalnoj upotrebi.

Slike prije i poslije malčiranja

 

 

Malčiranje je okomita košnja, odozgo prema dolje. Produktivnost obrađene površine ovisi o jačini motora trimera, tehnici rezanja, te terenu kojeg obrađujete.

Za najbolji efekt košnje MACH OR malčerom za trimer preporučamo trimer zapremine motora najmanje 35 ccm.

Debljina noža je svega 3.0 mm i promjera Ø250 mm, te mase 780 grama. Vrti se u lijevo na RPM 10 000. Jednostavno se montira na trimer kao i svaki drugi nož.

Što MACH OR malčer za trimer može rezati?

Da li paše na moj trimer?

Može se montirati na ručne motorne trimere svih brendova (Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, Midori itd.). Jedini uvjet je da je promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera Ø25,4 mm ili Ø20 mm. U opcijama prilikom kupnje, izaberite malčer odgovarajućeg unutarnjeg promjera.
Kako izmjeriti koliki je promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera pročitajte ovdje ili jednostavno nabavite redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će ovaj MACH-OR malčer za trimer pasati na vaš model. Montaža ovog malčera moguća je za sve motorne trimere koji imaju ravnu palicu i ne ukrivljenu. Nije primjenjiv na električne trimere.

Sigurnost

Obavezno koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostali zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenosti od najmanje 15 m od drugih osoba.

Pogledajte ponudu svih GPCUT noževa.