+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com
Akcija!

LAMAR dvokraki malčer za trimer

11,90 17,90 

LAMAR dvokraki malčer za trimer u ponudi je u dvije opcije: nazubljen i nenazubljen. Standardni je malčer na tržištu koji se koristi za malčiranje trnja i grmlja.

Kada koristiti Lamar malčere?

S dva zakrivljena kraka, možete malčirati manje grmove te grane do 1 cm debljine. Ne preporuča se rezati deblje grane da vam trimer ne bi zablokirao. Nazubljeni Lamar dvokraki malčer za trimer više se koristi na kamenitim terenima, dok nenazubljeni tamo gdje kamenja nema. Ovim malčerima, osim trnja i grmlja, može ze rezati i trava, najčešće polegnuta jer vrtnjom oko svoje osi ovaj nož ju podiže i uredno pokosi.

Specifikacije

Lamar malčeri za trimer izrađeni su od vrhunskog čelika, posebno obrađenog za dugotrajnu opotrebu. Promjera su Ø325 mm, debljine 3,0 mm, težine 504 grama. Brušenje se preporuča samo nenazubljenog Lamar noža.

Lamar nazubljeni - 325 x 3,0 mm. Težina: 500 gr. Dovoljan je i slabiji trimer.
Lamar nenazubljeni- 325 x 3,0 mm, može se brusiti. Težina: 500 gr. Dovoljan je i slabiji trimer.
Lamar F250 - 250 x 4,0 mm. Težina: 580 gr. Zbog svoje debljine duže će trajati i možete ga brusiti. Preporuča se trimer minimum 2 KS.

Montaža noža je brza i jednostavna, alatom koji ste dobili uz svoj motorni trimer prilikom kupnje. Namijenjen je vrtnji u lijevo na RPM 10 000. Koristiti ga možete za osobnu, ali i za profesionalnu upotrebu.

U ponudi imamo malčer s tri kraka, malčer TRED MX, nazubljeni i nenazubljeni. Cjelokupnu ponudu GP CUT noževa potražite ovdje.

Da li Lamar malčer za trimer mogu montirati na svoj trimer?

Lamar malčeri pašu na većinu različitih brendova trimera na našem tržištu. Tu spadaju motorni trimeri Stihl, EFCO, Honda, Kawasaki, Husqvarna, Fuxtec, Mitsubishi, Alpina, Midori i drugi. Jedini uvjet za pravilnu montažu noža je da je promjer nastavka na kutnom prijenosu Ø25,4 mm ili kupnja redukcijskog prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će ovaj malčer za trimer pasati na vaš model. Kako izmjeriti promjer nastavka na kutnom prijenosu vašeg trimera pročitajte u uputama koje smo vam pripremili.

Ako imate trimer s rupom Ø20 mm, tada je potrebno nabaviti prsten kako biste mogli nož pravilno pričvrstiti na trimer. Za košnju ovim nožem potreban vam je nešto jači trimer, zapremine motora veće od 35 cc. Nije namijenjen korištenju na eletričnim trimerima i trimerima s ukrivljenom palicom.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba