+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

Kopačica za trimer TERRA

253,00 

Kopačica za trimer TERRA, nastavak je koji se jednostavno montira i odlično obradi zemlju bilo da se radi o vašem vrtu ili okućnici.
Koristi se rahlanje zemlje, za čišćenje ili miješanje različitih aditiva u tlo. Kopati će mekanu zemlju i do dubine od 10 cm s dva ili četiri noža, prema vašem izboru. Korištenje u druge svrhe moglo bi ju oštetiti.

Uredite svoj vrt vrhunskom kopačicom za trimer

 

Kako funkcionira?

Kopačica za trimer TERRA koristi se na manjim okretajima. Možete se njome kretati naprijed ili unatrag ili naizmjenično naprijed-natrag, posebno se takav način preporuča na tvrđem terenu.

Njezina namjena je očistiti već postojeći vrt od korova ili prekopati potpuno novi. Kopajte samo površinski dio kako ne biste kopali preduboko i na taj način oštetili korijen postojeće biljke.

Ako kopate novi vrt, tada birajte željenu dubinu, ali pripazite na moguće deblje korijenje ili kamenje kako se oprema ne bi oštetila. S kopačicom za trimer TERRA možete umiješati u tlo kompost, lišće ili npr. gnojivo. Nakon kopanja poravnajte teren grabljama.

Tehnički podaci
REDUKTORNI OMJER: 41:1
BROJ ZUBI: 12
KORAK ZUBA: 59 mm
PROMJER NOŽA: 230 mm
MOTOR: max. 50 cm³ – 2,0 kW

Broj noža: 2
Dubina kopanja: 10 cm
Radna širina: 19 cm
Promjer noževa: 22 cm

Preporuča se podmazivanje minimalno na svakih 20 sati rada. Koristiti mast.

Da li paše na moj trimer?

Kopačica za trimer TERRA je univerzalna stoga se može montirati na trimere svih brendova samo je potrebno nabaviti adapter sukladno osovini vašeg trimera. Nastavak za vaš trimer je uključen u cijenu. Izaberite koji adapter paše vašoj pogonskoj osovini trimera i napišite nam u napomenu narudžbe.

 

Priprema terena

Bitno je da prije korištenja očistite što je moguće više teren od debelih korijena, većeg kamenja, komadića stakla, većeg drveća te svega sličnog kako bi osigurali maksimalnu sigurnost prilikom korištenja ove kopačice za trimer, a bez eventualnih oštećenja. Trimer uvijek držite s obje ruke i uvijek obrađujte mali dio površine do željene dubine.

Nemojte koristiti kopačicu na mokrom ili skliskom terenu.

Sigurnost

Držite opremu čvrsto i na udaljenosti minimum 5 m od drugih osoba. Koristite zaštitnu odjeću, vizir, naočale te neklizajuću obuću.