+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

HOE CUTTER freza za trimer

62,90 

Hoe cutter freza za trimer postat će vaš omiljeni alat za frezanje zemlje i uništavanje korova do 5 cm dubine. Namijenjena je obrađivanju zemlje oko voćki, vinove loze, vrtova, maslinika i sl. Osim toga frezom možete očistiti i korov uz rubove zidova.
Glava Hoe cutter freze za trimer izrađena je iz aluminija dok je njezinih šest noževa izrađeno od visoko kvalitetno čelika. Noževe po potrebi možete brusiti ili ih zamijeniti. Set šest rezervnih noževa potražite ovdje.

Prije i poslije frezanja

Kako pravilno koristiti Hoe cutter frezu za trimer?

Frezu koristiti  tako da "tapkate" po površini zemlje i ne gurate ju u zemlju. Preporuča se frezati mekšu zemlju, ne tvrdu jer ćete dobiti efekt "skakanja" po zemlji. Noževi su postavljeni pod kutem kako ne bi mogli uništiti deblo biljke, bilo da se radi o stablu, voćki ili povrću. Ne preporuča se koristiti na područjima gdje ima velikog kamenja. Prije korištenja provjerite da su vijci dobro zategnuti.

Pogledajte video kako pravilno koristiti HOE CUTTER frezu za trimer.

 

Karakteristike

Vanjski promjer freze za trimer je Ø110 mm.
Težina: 616 g
Promer rupe na kutnom prijenosu: Ø25,4 mm

Hoe cutter frezu za trimer koristiti na minimalnim okretajima. Vrlo jednostavno se montira na trimer, kao i svaki drugi nož.

 

Da li freza paše na moj trimer?

Hoe cutter freza za trimer može se montirati na sve motorne trimere (Stihl, Kawasaki, Husqvarna, ECHO, Honda, EFCO, Midori i dr.), ali i na električne s obzirom da ju se koristi na malim okretajima.
Jedini uvjet za pravilnu montažu je da je promjer nastavka na kutom prijenosu Ø25,4 mm. Ako ne znate koliki je promjer na vašem trimeru, upute pronađite ovdje ili jednostavno nabavite redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će ova Hoe cutter freza za trimer pasati na vaš model.

Zapremina motora trimera od 35 cc je dovoljna za pravilno korištenje freze.

Ostale alate i noževe za uređivanje površina iz GP CUT ponude pogledajte ovdje.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu.
Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.