+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

FORM 12 nož za grane i travu

29,90 

FORM 12 nož za grane i travu, najbolji je multifunkcionalni nož na tržištu kada morate rezati različite površine. Dvanaest naoštrenih većih zubi odlično će odrezati tanje grane, mladice drveća, grmlje, "raslinje do koljena" te finu travu. Potreban je jači trimer za rezanje ovim nožem. Volimo ga nazvati, omiljen 3 u 1 nož. Pripremili smo za vas dva videa:

Form 12 nož za grane i travu izrađen je iz posebnog obrađenog čelika, promjera Ø 250 mm. Po potrebi se zubi mogu brusiti, Preporučena jakost trimera je 35 cc i više. Bilo za osobnu ili profesionalnu upotrebu, ovaj nož savršeno će odrezati sve što želite. Nož se vrti u lijevo na RPM 10 000.

 

Da li paše na moj trimer?

FORM 12 nož za travu i grane, univerzalan je cirkular za trimer stoga paše na sve motorne trimere sa standardnim promjerom nastavka na kutnom prijenosu od Ø25,4 mm. To je ujedno i najčešći (standardni) promjer rupe. Stoga paše na Stihl, Kawasaki, EFCO, ECHO, Honda, Husqvarna i druge trimere. Ako imate promjer rupe na kutnom prijenosu za nož Ø20 mm, tada u našoj trgovini nabavite redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm kako biste bili sigurni da će ovaj cirkular za trimer pasati na vaš model. Kako izmjeriti koji je promjer na kutnom prijenosu vaše trimera, pročitajte ovdje.

Kada režete grane, za rezanje ovim nožem potreban je trimer zapremnine motora više od 35cc. Nemojte ga koristiti na električnim trimerima i trimerima s ukrivljenom palicom.

Ako vam ipak treba pila WIDIA 40 potražite ju ovdje.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenost od oko 15 m od drugih osoba.