+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com
Akcija!

Flaks za trimer

28,00 kn125,00 kn

Iznimno izdržljiv i kvalitetan flaks za trimere kvadratnog oblika. U ponudi od 2.4mm, 2.7mm, 3.0mm, 3.0mm, 4.0mm i 4.5mm.

Za prikaz cijene odabrati debljinu niti, a zatim duljinu.

**AKCIJA za flaks debljine 3.0 mm, duljine 15 m.

Obriši

Flaks za trimer GPCUT

U svojoj strukturi ima određen postotak elastičnosti kako ne bi tako lako pucao već zadržao dugotrajnost i garantirao kvalitetu košnje. Ovisno o veličini rupe za nit na samoj glavi imamo u ponudi različite debljine. Od 2.4 - 4.5 mm.

Prednost kvadratnog flaksa za trimer nad okruglim je u tome što puno bolje odreže travu. Omiljen je među profesionalnim, ali i privatnim korisnicima.

Provjerite našu ponudu glava koje ne lome nit, ekološke su i bez namotavanja.
Možete izabrati između TPX aluminijske glave za trimer ili plastične.

Ovaj flaks za trimer dostupan je šest različitih debljina: 2.4 mm, 2.7 mm, 3.0 mm, 3.3 mm, 4.0 mm i 4.5 mm.

Duljina niti ovisi o debljini. Tanji flaks imat će više metara. Molimo vas izaberite u izborniku željenu debljinu flaksa te nakon toga duljinu.

Ponudu okrugle GPCUT niti na akciji pogledajte ovdje.

Ako trebate veće količine flaksa tada vam preporučamo da koristite flaks za trimer u bali.

Održavanje flaksa

Ovaj flaks za trimer drži se u posebnim uvjetima vlage i do dvije godine prije stavljanja na tržište kako bi ohranio svoju elastičnost i ne bi pucao.
Stoga ga i vi isto tako održavajte nakon otvaranja, u vlažnog vrećici, dalje od izvora topline kako bi zadržao svoje performanse.

** Dan prije košnje namočite flaks u vodu preko noći ili ga dobro našpricajte i tako ostavite u vrećici. Na taj način manje će pucati i biti elastičniji tj. duže ćete moći kositi.

Sigurnost

Uvijek držite razmak od najmanje 15m od drugih osoba prilikom košnje i koristite zaštitnu opremu, vizir za lice, štitnike za noge ili hlače.