+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

Flaks za trimer u bali 2.4 mm – 5.0 mm

29,90 75,00 

Flaks za trimer u bali brenda GPCUT, jedan je od omiljenih flakseva na tržištu. Profesionalni korisnici ga jednostavno obožavaju jer uštede i do 50% flaksa.
Karakteriziraju ga iznimna kvaliteta i elastičnost pa ne puca tako lako. Prije stavljanja na tržište čuva se u posebnim uvjetima vlage kako bi ohranio elastičnost, a time i svoju dugotrajnost. Flaks za trimer u bali kvadratnog je oblika i dostupan u različitim debljinama: 2.4 - 2.7 - 3.0 - 3.3 - 4.0 - 4.5 - 5.0 mm.
Napomena: flaks 5.0 mm imamo u ponudi samo okrugli, nemamo u ponudi kvadratni.

Manje količine flaksa potražite ovdje.

Ovisno o debljini niti u ponudi su duljine niti od 50 m do 420 m, točnije 1kg, 2kg, 3 kg. U opcijama izaberite najprije debljinu niti te tada ponuđenu dužinu, odnosnu težinu.

Flaks za trimer u bali namijenjen je onima koji troše veće količine flaksa ili sami žele rezati flaks na određenu duljinu.

Održavanje flaksa

GP-CUT flaks za trimer u bali drži se u posebnim uvjetima vlage i do dvije godine prije stavljanja na tržište. Na taj način zadražva svoju elastičnost te manje puca.
Nakon otvaranja, čuvajte ga u vlažnog vrećici, dalje od izvora topline kako bi zadržao svoje performanse.

** Dan prije košnje namočite flaks u vodu preko noći ili ga dobro našpricajte i tako ostavite u vrećici. To je potrebno napraviti naročito nakon dugog stajanja cijele zime.

Pogledajte i ponudu glava za trimere.

Možda će vam se također svidjeti…