+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

FALCER nož za travu

22,90 

Falcer nož za travu za trimer trokraki je nož zaobljenih krakova, promjera Ø250 mm. Odličan je odabir za košnju svježe i mokre trave te korova i manjih grmova. Falcer nož za travu, nešto je drugačiji nož iz naše ponude od standardnih noževa na koje ste navikli.

 

Kao nekada kada se trava kosila ručnom kosom, sada taj efekt možete postići, koristeći upravo ovaj nož za travu. Falcer nož travu ne baca niti ju čupa, već ju oštro odreže i spusti na tlo. Pogledajte slike.

Falcer nož za travu izrađen je iz visoko kvalitetnog čelika debljine 2,6 mm. Lagan svega 340 grama i promjera Ø250 mm stoga vas neće umoriti ni nakon cjelodnevne košnje. Ne preporuča se korištenje na područjima gdje ima kamenja. Bilo da ga koristite u osobe svrhe ili u profesionalne, Falcer nož sa svoja tri dobro naoštrena i ukrivljena kraka neće vas iznevjeriti. Kada se istroše, krakove možete brusiti. Vrti se u lijevo na RPM 10 000. Montaža ovog noža za travu je brza i jednostavna.

Da li paše na moj trimer?

Svi GP CUT noževi pa tako i nož Falcer možete montirati na vaš trimer bez obzira na brend. Unutarnji promjer ovog noža je Ø25,4 mm. Ako vaš trimer ima promjer na kutnom prijenosu Ø20mm tada vam je potreban redukcijski prsten s Ø25,4mm na Ø20mm koji možete nabaviti u našoj internet trgovini. Upute kako pravilno izmjeriti promjer nastavka na kutnom prijenosu pročitajte ovdje.

I slabiji trimer vam je dovoljan za efikasno rezanje trave ovim nožem. Nije primjenjiv na električne trimere.

Sigurnost

OBAVEZNO koristite zaštitni vizir, hlače ili štitnike za noge te ostalu zaštitnu opremu. Uvjerite se da je alat ispravno pričvršćen u predviđeno kućište. Alat koristite na sigurnoj udaljenosti od minimalno 15 m od drugih osoba.

U  našoj ponudi pogledajte i nož za visoku travu RAZOR.

Ostale noževe za travu potražite ovdje.