+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

Cirkular za trimer WIDIA 40

38,90 

Cirkular za trimer WIDIA 40 vrhunski je japanski proizvod, izrađen iz kvalitetnog čelika i izrazito oštrih zubi. Kao i sve u Japanu, pa tako i ovaj cirkular za trimer WIDIA 40, izrađen je s velikom pažnjom. Ima 40 čeličnih zubi čiji su vrhovi izrađeni iz volfram karbida, materijala izvanredne tvrdoće i elastičnosti koji se koristi u industriji alatima. Dobro naoštreni zubi cirkulara  za trimer Widia 40 brzo i lako će odrezati i deblje grane. Preporuča se koristiti jači trimer.
Ne mojte udarati ovim cirkularom u tvrde predmete poput kamena i betona

 

Promjer cirkulara za trimer Widia 40 je Ø255 mm, tanak je samo 1,25 mm, a teži 470 grama. Podjednako ga možete koristiti za osobnu kao i za profesionalnu upotrebu. Ekonomičan je jer se može koristiti i pri vrtnji 5000 - 6000 RPM.

Da li paše na moj trimer?

Cirkular za trimer WIDIA 40 se može montirati na sve motorne trimere koji imaju promjer nastavka na kutnom prijenosu Ø 25,4 mm (standardni). Tu spadaju standardne kosilice za osobnu upotrebu različitih brendova. Svejedno preporučamo da izmjerite promjer prije kupnje kako biste bili sigurni da ovaj cirkular odgovara na vaš trimer. Upute kako izmjeriti pročitajte ovdje. Provjereni brendovi na koje paše ovaj cirkular su: Stihl, Husqvarna, ECHO, EFCO, Kawasaki, Honda,  Midori i drugi. Zapremina motora trimera kako biste efikasno odrezali grane ovim nožem bi trebala biti veća od 35 cc. Nije primjenjiv na električne trimere i trimere s ukrivljenom palicom. Ako imate profesionalnu kosilicu s nastavkom na kutnom prijenosu Ø 20 mm, tada je potrebno nabaviti adapter (prsten).

Ovaj nož jednostavno se montira na motorni trimer. Ako niste sigurni koji nož koristiti, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vas savjetovati.

Sigurnost

Obavezno koristite zaštitnu opremu, zaštitne naočale, zaštitne hlače ili štitnike za noge te cipele (čizme). Imajte na udaljenosti od najmanje 15 m druge ocobe u tijeku košnje. Prije upotrebe, pripazite da je alat pravilno pričvršćen u kućište, te ga u slučaju potrebe zamijenite. Ako vidite da su oštrice oštećene ili savijene, nemojte koristiti cirkular.

Ako pak tražite cirkular, s kojim možete rezati šibe i tanje grane te grmlje i finu travu, tada vam preporučamo nož FORM 12. Nešto drugačije od onoga na što ste navikli, ali veoma zanimljiv multifunkcionalni cirkular.

Pregledajte sve GPCUT noževe ovdje.