+385 99 833 88 99 info@gp-cut.com

Četka za trimer HAKITA

45,90 

Četka za trimer HAKITA izrađena je od vrhunskog čelika te namijenjena čišćenju asfaltnih i kamenih površina. Uklonite mahovinu i korov, brzo i jednostavno ovom japanskom čeličnom četkom. Osim mahovine njome možete čistiti i travu, mladice stabala i drugi korov.

Prije i poslije čišćenja

 

Ne preporuča se za korištenje na mramoru, travertinu, drvu i zidovima kako se ne bi uništila površina. Prije korištenja četke za trimer, obavezno ju isprobajte na manjoj površini, kako biste bili sigurni da je adekvatna za čišćenje površine koju ste odabrali.

Promjera je Ø 195 mm. Promjer rupe na kutnom prijenosu Ø25,4 mm te u kompletu dolazi i redukcijski prsten s Ø25,4mm - Ø20mm, stoga ne brinite, sigurno će pasati na vaš motorni trimer. Vrti se u lijevo na 10 000 RPM.

Pogledajte video

 

Da li paše na moj trimer?

Četka za trimer HAKITA, može se montirati na sve motorne trimere koji imaju ravnu palicu i ne ukrivljenu (Stihl, Kawasaki, Husquarna, ECHO, Honda, EFCO, Fuxtec, Mitsubishi i dr.). Proizvod nije primjenjiv na električne trimere. U kompletu dobijete nastavak/adapter za trimere (Stihl i dr.) za promjer rupe na kutnom prijenosu s Ø25,4mm na Ø20mm, stoga ne morate brinuti o veličini rupe.

Zapremina motora trimera od 35 cc je dovoljna za pravilno korištenje četke za trimer. Vrlo jednostavno se montira na trimer, s alatom koji ste dobili pri kupnji vašeg trimera.

Slijedite upute montaže četke za trimer prema slici. Ista slika nalazi se i na kutiji prilikom kupnje proizvoda.

Sigurnost

Obavezno koristiti zaštitnu opremu, naočale, vizir, hlače ili štitnike jer se prilikom čišćenja stvara velika prašina i moguće iskrenje. Druge osobe neka budu udaljene minimalno 15 m od mjesta čišćenja. U slučaju potrebe zamijenite alat. Posebno upozoravamo na iskrenje prilikom korištenja ove četke za trimer. Univerzalni štitnik za trimer potražite ovdje.

Ostale alate i noževe za uređivanje površina iz GP CUT ponude pogledajte ovdje.